Снимка: PexelsВ Турция издирват 35-годишният бивш футболист Сезер Йозтюрк. Той е заподозрян

...
Снимка: PexelsВ Турция издирват 35-годишният бивш футболист Сезер Йозтюрк. Той е заподозрян
Коментари Харесай

Издирват бивш футболист, обвинен в опит за убийство

Снимка: Pexels

В Турция издирват 35-годишният някогашен футболист Сезер Йозтюрк. Той е обвинен за ликвидиране. В кариерата си има мачове за тимове като Фенербахче, Бешикташ и Байер Леверкузен. Той приключва дейното си присъединяване в професионалния футбол през 2015.

Йозтюрк е забъркан в кървясъл случай отпреди няколко дни. По информация на “Дейли Сабах ” той е влезнал в спор с мъж, от който изискал да реалокира паркирания си автомобил. Последвала интервенция на спътника на футболиста, както и на близки на другия участник в свадата, оповестява Dsport.

 Бившият футболист избягал в опит да доближи до по-оживено място. От първокласния си автомобил той разкрил огън, след което по най-бързи метод напуснал региона.

Употребено е и хладно оръжие. Починал е мъжът, влезнал в спор с Йозтюрк, а ранените са четирима – татко му, брат му и двама негови другари.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР